Lampen op je veranda

Lampen op je veranda

Lampen op je veranda zorgen ervoor dat je extra sfeervol buiten kan zitten. Het is natuurlijk een luxe, maar het geeft ook een leuke uitstraling. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw overkapping te verlichten. Uiteraard dient u wel professionele buitenverlichting te gebruiken. Gewone verlichting is niet bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Zelfs als de verlichting onder de overkapping hangt is het slim om te kiezen voor buitenverlichting die weerbestendig gemaakt is. Er zijn verschillende manieren om uw overkapping op een leuke manier te verlichten. Wij laten een aantal ideeën aan u zien.

Industriële veranda lamp

De trend van dit moment in huis is de industriële lamp. Deze trend staat natuurlijk ook super leuk in uw overkapping aan huis. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ouderwetse roestige lamp om op te hangen in uw overkapping. Het effect is direct doeltreffend en u heeft de overkapping op een leuke manier gedecoreerd.

Inbouwspots

Wilt u niet dat de verlichting decoratief of zichtbaar is in uw overkapping? Geen probleem u kunt ook kiezen voor speciale inbouwspots. Deze spots kunnen rechtstreeks in uw plafond gebouwd worden. De snoeren worden zo mooi weggewerkt en u kunt bepaalde delen van het terras uitlichten. De lampen kunnen perfect ingebouwd worden in een houten koof. Als deze niet aanwezig is dan kunt u uiteraard eenvoudig zelf de houten koof maken voor de inbouwspots.

Verandalamp

Naast de lampen die eventueel gebruikt kunnen worden in uw overkapping is er ook nog de officiële verandalamp. Deze stoere lamp heeft veel weg van een lantaarn en wordt opgehangen aan een metalen ketting. De verandalamp wordt vooral veel in Amerika gebruikt om de overkapping van licht te voorzien. Uiteraard kunt u de lamp ook gewoon onder uw eigen overkapping gebruiken.

Wandlampen

Natuurlijk bent u niet verplicht om direct een speciale lamp aan te schaffen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van buitenverlichting in de vorm van wandlampen. De verlichting is verkrijgbaar in verschillende vormen en stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne lamp of toch een klassieke variant. De verlichting is uiteraard volledig waterdicht en dit is natuurlijk een pluspunt als u de verlichting buiten gaat hangen.

Hanglamp

Uiteraard kunt u ook kiezen voor speciale hanglampen om uw overkapping te verlichten. Er bestaan zelfs speciale hanglampen voor die buiten gehangen mogen worden. De lamp is overal tegen bestand en toch geeft het een sfeervol gevoel als of u in een woonkamer zit. De nieuwste trend zijn oosterse lampen, die een prachtig lichteffect geven bij donkere plekken, ook een optie voor onder de veranda!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s